Loading...
nl

Op Bezoek Bij... (OBB) treffens

Jun. 17 '16 | Door Camper Info


Eén van de leukste zaken van het oude Camperinfo Forum waren de door de bezoekers van het forum zelf georganiseerde "Op Bezoek Bij..." treffens. OBB treffens waren dan korte weekend uitstapjes met een beperkt aantal campers in de woon omgeving van de organisator van het treffen. Het Camperinfo Forum stond centraal en was opengesteld voor organisatie van deze treffens. Waar nodig adviseerden en hielpen wij de mensen bij het organiseren.


Gedurende een aantal jaren hebben op deze manier een hoop OBB treffens plaats gevonden. De spontaniteit, het enthousiasme en de inzet van de organisatoren om van hun treffen iets speciaals te maken was geweldig, hun gastvrijheid hart verwarmend. Wij kunnen wat dat betreft met recht terugkijken op een mooie tijd met heel veel leuke, gezellige en vooral onvergetelijke OBB momenten.


Voor alle duidelijkheid en voor diegenen die het Camperinfo Forum nog kennen uit 'de OBB tijd': 

In de toekomst zullen via de Campervrienden en Camperpunt websites geen OBB treffens meer georganiseerd worden.  


Dit neemt natuurlijk niet weg, dat mensen die elkaar hier tegenkomen vrij zijn om met elkaar af te spreken en er gezamenlijk met de camper op uit te trekken. Op deze website zullen ongetwijfeld ook foto's van de OBB treffens verschijnen, die vast ook een inspireerde uitwerking zullen hebben. Zou je een keer een treffen met een aantal van je campervrienden willen organiseren? 


Advies over waar je dan bijvoorbeeld allemaal rekening mee moet houden, zullen wij je altijd kunnen geven. Vragen staat vrij...


Delen:

Reactie(s):

(Nog) geen berichten geplaatst
Je moet je eerst aanmelden, voordat je een reactie kunt plaatsen.

Geef je mening

Hoeveel sterren geef jij dit, hem of haar?
Totaal: (0 stemmers)

Rubrieken

Nieuwste

Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord
Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord
Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord