Loading...
nl
 • Image 01

  Welkom op campervrienden.nl - Contact Platform voor kampeerauto liefhebbers

 • Image 02

  Hier start jouw ontdekkingsreis, als je graag over je camper hobby en reizen wilt praten

 • Image 03

  Ontmoet elkaar in De Camper Chat en wissel daar direct je verhalen en ervaringen uit

 • Image 04

  Deel de foto's van je leukste avonturen en mooiste reizen...

 • Image 05

  Sluit vriendschap, houd contact en/of spreek eens met elkaar af...

 • Image 06

  Wij wensen je een leuke tijd onderweg en hier op onze website!

Welkom op Campervrienden.nl

Jun. 25 '16 | Door Camper Info


Hoe meer je deelt, hoe leuker het wordt!

Op onze website staat het contact leggen, hebben en houden met mede camperliefhebbers (-je campervrienden-) centraal! Vind je het leuk om met anderen te communiceren over je camper hobby? De Campervrienden website biedt vele mogelijkheden om met anderen met dezelfde interesse(s) in contact te komen, informatie uit te wisselen en (-virtuele-) vriendschap te sluiten.


Social Network website
Campervrienden is een 'social media network website', die in grote lijnen vergelijkbaar is met Facebook. Je zult dezelfde mogelijkheden en functionaliteiten aantreffen. Voor het gemak kan je zelfs je Facebook account koppelen aan het account, wat je hier aanmaakt (Je hebt dan één inlog voor beide netwerken). 


Het verschil met Facebook

Facebook is een groot, algemeen sociaal netwerk en Campervrienden is een zelfstandig, kleinerschalig netwerk, wat bovendien specifiek voor het zwerven met de kampeer auto is ingericht. Omdat Campervrienden in het gebruik veel op Facebook lijkt, zul je hier zo meteen vrij makkelijk en snel je weg kunnen vinden, ook al lijkt dit door de vele mogelijkheden in het begin een beetje moeilijk.


Het verschil met een Forum

Anders dan bij een forum nemen hier de profielen en de vriendschappen van de leden (hun netwerk, hun connecties) de centrale plaats in en niet de berichten zoals op het forum. De website is rondom de vriendschappen heen gebouwd. Alles is erop gericht, dat leden met name ook persoonlijk contact met elkaar kunnen leggen, vriendschap kunnen sluiten en vervolgens op een eventueel gerichte manier (-alleen met vrienden bijvoorbeeld-) informatie kunnen uitwisselen en contact houden. 


De Camper Chat (-terug van weg geweest!-)
Eén van de leukste manieren, waarop je hier contact met elkaar kunt hebben, is via een ontmoeting in de CAMPER CHAT, waar je vrij en direct met elkaar van gedachten kunt wisselen. Onderaan de website pagina's, zie je (-als je bent ingelogd-) de groene chat balk, waarmee je de chatroom(s) kunt binnengaan en je (privé-)chats kunt besturen. In de regel zul je tussen 20:00 en 22:00 uur 's avonds de meeste kans hebben om mensen in de chat aan te treffen.


Hoe het werkt - Uitwisselen van informatie

Je schrijft je in op Campervrienden en maakt een profiel voor jezelf aan, waarmee het mogelijk wordt jouw eigen ervaringen, reizenverhalen, foto's, video's enz. vast te leggen en deze met de andere leden uit te wisselen. Je bepaalt hierbij via je privacy instellingen uiteraard zelf, wat je met wie wilt delen. In tegenstelling tot vroeger is de Camper Chat nu ook gekoppeld aan je profiel, zodat je gesprekspartners in de chat makkelijk kunnen zien, wie je bent en wat je met hen over je camper hobby wilt delen. Klik je in de rechter kolom in de chat op iemands chat naam, dan word je automatisch naar het website profiel van die persoon geleid. Klik je in het berichten veld op iemands naam, dan start je een privé gesprek met die persoon.


Inschrijven en een profiel aanmaken
Pas als je lid bent en een eigen profiel hebt ingevuld, kun je ook de profielen en informatie van de andere leden zien. Pas dan kun je ook meedoen aan de Camper Chat, foto's bekijken/uploaden en reacties/berichten plaatsen enz. Ben je lid, dan word je automatisch via e-mail berichten op de hoogte gehouden over wat er allemaal gebeurt op het platform. Welke e-mail notificatie berichten je van de website wilt ontvangen, kun je via je e-mail instellingen zelf bepalen. Aan lidmaatschap van Campervrienden zijn geen kosten verbonden.


Website Instellingen voor leden
Ben je lid en ingelogd? Rechts bovenaan op de pagina's zie je je persoonlijke instelingen menu, waarmee je de website geheel naar je eigen voorkeuren kunt configureren. Ook zie je daar de ikoontjes, die aangeven, of er meldingen zijn die voor jou van belang zijn (zoals dat er privé berichten voor je zijn, er mensen zijn, die contact met je zoeken, vriendschap willen sluiten, of dat er bijvoorbeeld reacties op jouw foto's/verhalen zijn).


Waarom Campervrienden?
Het is door ons eigen 'enthousiasme over het camperen', dat onze websites er zijn. We nodigen iedereen, die ons enthousiasme deelt, uit om een account aan te maken en de website te vullen met relevante, nuttige en leuke informatie, zoals stukjes over jezelf, je camper, je camperwebsite, je foto's en (reis-) verhalen enz. Je kunt het hier zelf invullen en dat is, wat deze website juist uniek zal maken, een website van/voor/door camper liefhebbers. En... Hoe meer je met elkaar deelt, hoe leuker het zal worden!


Wij hebben de 'know how' en ervaring in huis om 'het delen via dit contact platform' voor iedereen in goede banen te leiden. Wij bemoeien ons inhoudelijk niet met de interactie via het platform, maar kom je ergens niet uit, heb je een klacht, of zie je punten voor verbetering, laat het aan ons weten. Heb heb je vragen? Stel ze gerust! We helpen jullie graag op weg, net zoals vroeger ;-) (Zie onder: Annemarie in actie met 'haar oplettende computer klasje')!Rest ons iedereen veel plezier een aangenaam verblijf op de Campervrienden website toe te wensen.


Lees verder: Delen van informatie op Campervrienden


Delen:
Tags:
website

Reactie(s):

(Nog) geen berichten geplaatst
Je moet je eerst aanmelden, voordat je een reactie kunt plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Geef je mening

Hoeveel sterren geef jij dit, hem of haar?
Totaal: (0 stemmers)

Rubrieken

Nieuwste

INSCHRIJVEN

Voor specifieke (camper & reis-) informatie breng een bezoek aan:Een 'like' op onze Facebook Pagina stellen we natuurlijk ook zeer op prijs! Je kunt ons daar vinden met de zoekterm: @camperchat.

Oxwall Legals

Deze website is een uitgave van Personal Networks en gemaakt met Oxwall Social Network software.

Oxwall is licensed under CPAL 1.0 license and distributed under Oxwall Terms of Use.

Powered by Oxwall Community Software
Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord
Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord
Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord