Loading...
nl

De Camper Chat

De chat is een uitgelezen mogelijkheid om mensen te ontmoeten, direct met elkaar van gedachten te kunnen wisselen en eventueel vriendschap te sluiten.

  • Als je jezelf inschrijft op deze website, dan kun je gebruik maken van de chatroom(s).
  • De profielen van de website leden zijn gekoppeld met die in de chat(s). Om iemands profiel te zien, klik je hiervoor op de chat namen.


Ontmoet je vrienden in de Camper Chat!
CHATROOM TIPS


  • Als je bent ingelogd verschijnt aan de onderkant van de pagina's op de Campervrienden website de groene chat balk.
  • Behalve via het menu kun je de CAMPER CHAT Rooms ook via deze balk bereiken. Als je via die chatbalk de chat ingaat, blijft de website bestuurbaar en kun je de pagina's van de website blijven openen.
  • Met het grijze wieltje (Chat Opties) aan de rechterkant op de chatbalk kun je je voorkeuren (zoals je beschikbaarheid) voor de chat instellen en ook zie je in de balk wie met jou een privégesprek wil starten.
  • Heb je een chatroom via de chatbalk geopend, dan zie je rechtsboven in de groene bovenbalk een pijlje, wat naar rechtsboven wijst.
    Hiermee kun je de chat losmaken van de chatbalk en openen in een apart venster. Dit is erg handig voor als je over het internet naar andere websites wilt surfen, maar toch in de camperchat aanwezig wilt blijven.


En... als je dat leuk vindt
Like onze website pagina op Facebook.
Om snel de FB pagina in een chatbalk venster te openen is het FB ikoontje in de chatbalk. ;-)
Je kunt ons op Facebook vinden, als je daar zoekt op @camperchatPrivé foto's!
Vraag mij het wachtwoord
Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord
Privé foto's!
Vraag mij het wachtwoord